Fotoreportage fra
Erling Mortensens ur-simultan
mod Skovlunde-juniorerne
13. juni 2001

 
Endnu er der kun udført nogle få træk, men senere kom Erling på arbejde mod elitejuniorerne (fra venstre) Benjamin, Sixten, Peter, Frederik og Nikolaj. Simon (i midten) og Christian (th.) tænker sig om. Christian holdt længe, mens Simon var blandt dem, som simpelt hen blev sat mat af en velspillende Erling. Erling tænker lidt over Siggis springerstilling på b4. Forrest er det Anders, mens Andreas B.C. og Michelle bagved overvejer åbningerne.
Benjamin spillede et godt, positionelt parti og havde en bekvem stilling langt hen i partiet, men i tidnøden gik det galt og der røg en officer. Erling vandt 13-0. Der røg en bonde mod Nikolaj, men hen mod Nikolajs tidnød fik Erling vendt stillingen selvom bonden stadig manglede.
Erling fik gang i et godt angreb mod Sixten. Ved siden af er Benjamin gået i tænkeboks, mens Peter, der her skal lige til at trække, var tæt på remisgrænsen langt ind i partiet. Frederik kunne ikke stille noget op imod sin træner og også han kom i tidnødsproblemer, men der var stillingen dårlig. Erling havde 55 min. på hvert ur mod juniorernes 20 min. Dara stødte til lidt senere, men fik lov at hoppe ind og spille med. Andreas M (foran) holdt længe, men tabte dronningen.

Links

Skovlunde Skakklub (SKS)

Københavns Skak Union (KSU)

Dansk Skak Union (DSU)